• Ponchon – Årets julklapp

  Ponchon – Årets julklapp

  Kan ju inte låta bli att citera Svensk Handel Stil och Swedish Fashion Council som utser Ponchon som årets julklapp!
  Jag tycker ju att vi har i särklass den snyggaste ponchon av alla!

  Här är den citerade texten:

  “ÅRETS MODEJULKLAPP 2015
  Ponchon, ett klassiskt universalplagg som går att hitta hos många modemärken, är årets modejulklapp.
  När årets modejulklapp utses för åttonde året i rad av Svensk Handel Stil tillsammans med Swedish Fashion Council är det ponchon som står i fokus. Från att ha varit lite av en doldis i modebranschen under de senaste åren har den fått ett nyväckt intresse och syns i många olika varianter.
  – Ponchon representerar verkligen allt vi vill att årets modejulklapp ska göra. Med ”one size fits all” passar den många konsumenter. Den går också att kombinera på många sätt vilket möjliggör ett långt och därmed mer hållbart liv för plagget, säger Linda Kroon, kanslichef på Svensk Handel Stil.

  Ponchon har differentierats och börjar nu bli ett basplagg i garderoben. På marknaden syns också nya bolag som har ponchon som enda plagg i sitt utbud.
  – Det är roligt att ponchon har utvecklats så starkt i handeln under året, det är verkligen ett tillgängligt universalplagg som kan passa alla kroppar, stilar, säsonger och plånböcker, säger Elin Frendberg, VD Swedish Fashion Council”

  Helt rätt tycker vi!/Lilian

   

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 • Registrera dig för vårt nyhetsbrev