Årets första dag!

Årets första dag!

ÅRETS FÖRSTA DAG!

Då var det dags – en slutsummering av det gångna året. Aldrig har väl ett år passerat med sådan raketfart! Ett nytt år börjar skymta som skapar nya möjligheter och utmaningar. Även om man i princip kan göra en nystart när som helst , så känns det extra bra att få starta med en tom kalender framför sig och bara ha blanka dagar framför sig.

Jag köpte en ny kalender häromdagen, tänkte komplettera min digitala med en gammal hederlig analog blädder kalender. Första sidorna blev inte tomma så länge eftersom januari redan i princip är fullbokade – återkommer om det!

Men tillbaks till 2015..

I Milook världen har det hänt en massa roliga saker!

Våren innehöll bl.a. stora arrangemang med kvinnliga nätverk, bloggevents, mässor och popupbutiker. För att inte tala om alla mindre event som våra duktiga säljare har haft runt om i Sverige.

Under hösten kom Katja till oss – vår underbara säljchef som är som en mamma till oss allihop. Ingen kan som hon sprida så mycket positiv energi kring sig som hon! Nya duktiga säljare har börjat jobba med oss och vi kommer att introducera några av dem med personliga porträtt under våren.

Hela tanken med Milook är ju att skapa ett nätverk av en massa kloka, roliga och kreativa kvinnor och där vi alla kan ta lärdom av varandras klokheter och erfarenheter.

Under hösten har vi också gjort om vår nya hemsida som vi känner oss extra stolta över. Hemsidan ska fungera som ett forum där vi självklart visar upp alla våra varor.  Dessutom berättar vi om våra events och sist men inte minst, tipsar om roliga idéer, stylingtips, intervjuer med roliga människor och mycket annat.
Först ut är månadens nyckelplagg där vi visar ett extra hett plagg för respektive månad med specialerbjudanden, och hur man kan styla just detta plagg på olika sätt.

Önskar DIG det bästa 2016 någonsin!

/Lilian

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Få 20 % på ditt första köp – registrera dig för vårt nyhetsbrev