Förändringar i Milook

Förändringar i Milook

Efter en lång och extremt jobbig vår har Milook genomgått några stora förändringar.
Jag och min tidigare delägare Erika har valt att dela på oss, och precis som alla skilsmässor är även denna förenad med många jobbiga känslor. Men självklart även början på något nytt och positivt för oss båda.
Jag, Lilian, kommer att driva Milook vidare och kommer i höst att genomföra förändringar både i sortimentet och säljkanaler. Ni kommer självklart att hitta Milook här i vår webbshop som vanligt, men även i utvalda butiker runt om i landet.

Håll er uppdaterade med erbjudanden under hösten. Den nya kollektionen kommer att visas fr.o.m september då en nylansering planeras. Under tiden rear vi ut en stor del av sortimentet som passar året om beroende på hur du vill styla dem. Tidlöst är alltid rätt oavsett årtal eller säsong.

Se även här en liten sneakpeak på ett prov på den nya förpackningen som vissa av varorna kommer att förpackas i.

 

Fortsätt och njut av sommarvärmen vare sig du är ledig eller på jobbet!

/Lilian

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Registrera dig för vårt nyhetsbrev