ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN!

Hela hösten har varit som en enda lång graviditet – dvs att man har gått i väntans tider, ömsom lycklig ömsom frustrerad och otålig.

MEN nu så är det lilla embryot som startade i våras klar för en lansering!

Jag pratar om den nya linjen DELIGHTWEAR!

En serie lyxiga underkläder/homewear/activewear/ helt enkelt förtjusande plagg att använda till många många tillfällen!

Först ut är Frida Top och Evelina body, båda med sirliga spetsdetaljer.

Alla vi som var med på 80-talet minns hur snyggt det var med bodys, för att inte tala om sexigt! Den yngre generationen blir förälskade för första gången – jag lovar!

Vi fotade dessa i augusti under några ljuvliga dagar på Österlen med ett superteam bestående bl.a av holländska modellen Armanda Barten och duktiga fotografen Andreas Sundgren.

Precis som inför en liten stundande bäbis, så är det mycket förberedelser som ska till när nya produkter ska lanseras. Marknadsföring, emballage, galgar, prislappar, leverantörer – ja det är mycket att hålla reda på, och väldigt många blir inblandade! Inte minst mina 4 döttrar och 3 bonus döttrar som har fått bistå med mycket tyckande, provande och agerat både fotomodell och t.o.m fotograf i vissa fall!

Eline – som är min bonusdotter är Milooks husmodell och ställer upp på visningar, webshopsbilder etc. Visst är hon fin!!

Vackra Armanda, som bara är sååå snygg! Dessutom så otroligt trevlig! Alla fördomar om stroppiga supermodeller föll pladask!


Vädret var liiite svajigt stundtals..

Fixning av sminket, inte alltid så lätt när det blåser och är kaaaallt…

Vi ses snart igen!

KRAM/Lilian

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Registrera dig för vårt nyhetsbrev