JULSTÄMNINGEN KOM TIDIGT I ÅR

JULSTÄMNINGEN KOM TIDIGT I ÅR

I kväll kunde jag inte motstå den – JULSTÄMNINGEN..!

Alltså – egentligen tycker jag att man ska vänta i alla fall till första advent. Får lätt ångest när jag hör hur alla runtomkring mig tjuvstartar med julstjärnor och små julgranar här och där. För att inte tala om när  butikerna börjar julskylta redan i oktober..

Men måste faktiskt medge att i år känns det annorlunda. Hela Sverige var ju tvungna att snabbt som fasiken byta till vinterdäck då snön fullkomligt förlamade Sverige för ett tag sedan. Tror snön väckte julkänslan tidigare än någonsin hos många av oss..Nu har snön försvunnit, men julkänslan består!I

Ikväll har jag varit på ett fantastiskt kundevent där ägaren av butik Lyckåsen utanför Göteborg (Bollebygd) bjöd in ett 20-tal kvinnor som kom ända från Stenungsund. Stället är bedårande, med en fin blandning av inredning, mode och mycket god smak. Vi blev bjudna på årets första glögg och jag fick tillfälle att berätta om Milooks nya serie Delightwear. Så kul, och mycket shopping blev det. Julstämningen kom i bara farten, kunde inte motstå den!

Ägarinnan Elisabeth i Milooks leggings och svart Evelina Body under en skir skjorta. Snyggt!
Här är Martina i Evelina Body färg Mud. Så snyggt ihop med svart..

Pernilla, som är representant för Watt & Weke, Sheperd och Milook var på plats och visade otroligt fina saker från sina varumärken

Alltså, kan man motstå dessa?

Många fina lovord om Milooks produkter fick vi 🙂

Sååå fin lampa!! Vill ha…

img_2312

Julstämning

Julklappar 🙂

Kunde ju inte motstå ägarens lilla hundvalp på 12veckor, snacka om action!

Nu strax sängen för att vakna upp till en ny hektisk vecka. Det blir 4 dagar i huvudstaden med en massa spännande möten. Har en känsla av att jag kommer att stöta på en och annan julstjärna där med!

Godnattkram till er alla!

Lilian

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Registrera dig för vårt nyhetsbrev