Starka kvinnor

Starka kvinnor

Att det är häftigt med starka kvinnor råder det ingen tvekan om. Det har dessutom blivit väldigt trendigt att prata om detta, titta bara på alla kedjor som använder uttrycket ”starka kvinnor” i sin reklam. Stark kan man ju vara på olika sätt och ibland kan det ju vara en styrka att vara ärlig nog att visa sig svag..

I Milook världen kommer vi att presentera olika kvinnor som imponerar på olika sätt.

Jag ställer några frågor för att få en inblick i deras liv! Nedan ser du svaren..

Först ut är Åsa Zandelin, en Lidköpingstjej med bedrifter utöver det vanliga – det som imponerade på mig är hennes lågmälda profil, i kombination med både inre och yttre styrka!

HERE SHE COMES:

Åsa Zandelin hos Hanne G (butik i Lidköping. Här i Frida top navy!

Vem är Åsa?

Med 25års erfarenhet inom träningsbranschen kallar hon sig själv för ett riktigt energiknippe som gillar fart och fläkt. Sedan 2010 har hon varit engagerad i westernridning och har haft 3st quarter hästar som hon framgångsrikt tävlat med. SM guld och massor av pokaler trängs tillsammans med andra utmärkelser som bevis på hennes framgångar. Numera  finns endast en häst kvar i egen ägo. I dag jobbar hon passande nog som säljare inom gymbranschen.

Vad tar och ger energi?

Åsa anser att sociala medier kan vara riktiga energi tjuvar. Samtidigt som hon inser att det är svårt att komma undan och tycker ändå att sociala medier fyller en viktig funktion. Dessutom är det ett otroligt bra arbetsredskap. Vad som däremot fyller energin är självklart träning, men även hennes häst och positiva människor runt omkring. Bl.a hennes 3 barn -Benjamin, Sebastian och Julia -“olika personligheter men med samma hjärta av guld” som hon spontant uttrycker.

Vad är du mest stolt över?

Här svarar Åsa att det självklart är hennes 3 biologiska barn, men att hon är glad att hon vågade ta steget till att ta hand om ett fosterbarn som bodde i familjen i 4 år. “Att finnas för andra människor som just då behöver hjälp kändes självklart för mig” säger Åsa. Hon önskar att hon i framtiden ska kunna jobba ändå mer med utsatta ungdomar. Hon har redan erfarenhet av att arbeta på ett behandlingshem för ungdomar vilket gav henne många insikter, bl.a om hur otroligt utsatta vissa barn och ungdomar är. Vissa öden är svårt att prata om.. Hon tänker till och säger “Att bara kunna hjälpa en  ungdom med att få med sig något positiv i livet betyder mycket för mig”

Vad har du för drömmar?

Åsa drömmer om en lååång semester med sina barn men också att hon ska våga sig på nya projekt i livet. Detta för att  fylla på sin kunskapsbank och få nya erfarenheter för att utvecklas som människa. Det råder nog ingen tvekan om att Åsa kommer att hoppa på nya spännande projekt. Energin och modet har hon definitivt!

Godnatt alla – både starka och svaga 🙂

Lilian

Taggar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Registrera dig för vårt nyhetsbrev