Smarting dag – Powerkvinnor in action!

Smarting dag – Powerkvinnor in action!

I torsdags hade jag nöjet och äran att få delta i ett nytt projekt som startats av Maria Forssén och Marie Ericsson Drotte. De driver ett kvinnligt nätverk – www.smarting.nu – där medlemmarna är  kreativa företagare i en massa intressanta branscher.

Projektet är en ny satsning – Show & Shop –  vilket är en digitalmodevisning i kombination med en fysisk Pop-up butik. Den digitala modevisning kommer att lanseras inom kort – vi kommer självklart att lägga upp den på vår sida 🙂 Den fysiska Pop-upen öppnar sina portar den 4 december på Regeringsgatan i Stockholm.

Det jag älskar med projektet är möjligheten och förmånen att få göra kreativa och effektiva samarbeten med andra superentreprenörer. Snacka om win/win lösning! Konkurrens – släng dig i väggen för samarbeten är det nya svarta!

Här några behind the scene bilder:

Här är Maria Forssén herself med sin snygga Smarting banner, hela eventet filmades hos Palmklint Studio

Här är vackra talangfyllda Arghavan Agida som engagerar sig för iranska kvinnors rättigheter. Hon gör ett superintressant samarbete mellan iranska och svenska konstnärer. Målningar där en svensk konstnär gör den ena halvan och en iransk konstnär den andra. Bilderna trycks sedan upp på scarfs, som blir som vackra tavlor.
Här ser vi henne med Milooks Malin jacket multi stripe och Josefina trousers i Olive

Legendariska fotomodellen Ingmari Lamy var bedårande vacker i vår Fia robe navy och Josefina trousers navy

Och här kommer en inte fullt lika legendarisk fotomodell, lilla jag i egen kreation. Fia robe oliv, Malin lace top olive, Josefina trousers multistripe. Det fina metallbältet, armbandet och örhänge kommer från talangfyllda Märta LarssonVäskan är Bit of Sweden som har superfina Powerväskor för businesskvinnor och andra starka kvinnor med god smak. 

 

Här är jag igen, nu med en favorit topp från Maria Sjödin kjolen (som numera hänger i min egen garderob) kommer från Guldknappvinnaren Kerber Studio  Väskan kommer även här från Bit of Sweden Gå gärna in på deras hemsida för att se den snygga framsidan på väskan.

Hela gänget bakom kameran:

Från vänster: Jag, Maria Forssén, Ingmarie Lamy, Lina Paciello ,Amelia Ursache, Åsa Granberg, Margaretha Grönvall,Arghavan Agida

De som inte var med på bild, men som bidrog med vackra produkter var: Lena Winbo (Silversmycken), Eva Waitzfelder (Smycken med fotokonst inspirerade från Lappland), Charlotte Rosenberg Bosten (Gjorde en specialkollektion av bl.a kuddar i sammet och vintage linne) 8-design(Som gör fantastiska plagg i finaste kaschmir)

TACK alla för en superdag och en bra början på november!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Registrera dig för vårt nyhetsbrev